Bli Medlem


Det finnes ikke dårlige bilder

Alle bilder vil kunne fortelle en historie, det kommer bare litt an på hvordan du presenterer det (da ser jeg bort ifra de som er gjenstand for uhell eller slurv).

Nye og eksisterende medlemmer er alle type mennesker med en genuin interesse for foto. Erfaringsutveksling er en sentral del av klubbens aktivitet og formål.
Vi ser igjen og igjen, at det er gleden ved å ta bilder som gjør at dere ønsker å komme i kontakt med et fotomiljø. Dernest at de ønsker å lære mer om teknikk,  for å få til akkurat det bildet de har ønsket seg. Klubben består stort sett av voksne og kjønnsfordelingen er ca 50/50. Klubben ønsker seg alltid nye medlemmer, unge som voksne!

Det er ingen «opptaksprøve»  i LKK, interessen for bilde er det viktigste og vi har lite fokus på utstyr. Vi holder til i lokalene til Fabrikken og der har vi klubbmøter første tirsdag hver måned. Fototurer, konkurranser og bildeleveringer til faste samarbeidspartnere som Lillehammer kommunes kalender står også på agendaen. Vi gjennomfører kurs og opplæring, og temaene varierer med hva medlemmene ønsker til enhver tid.

Vi har Klubbkafè andre tirsdag hver måned i samme lokaler på Fabrikken med bildevurdering. Medlemmene kan ta med inntil tre bilder for vurdering.

Vi har også stort sett Forum hver tredje tirsdag hver måned. Her tar vi opp ulike temaer og problemstillinger ønsket av medlemmene. Vi forsøker å lære gjennom øving og gruppearbeid samt gjennom fagkunnskap fra eksterne bidragsytere.

Medlemsavgiften pr år:

  • Senior kr 575.-
  • Pensjonist  og trygdede kr 425.-
  • Skoleungdom og studenter  kr 200.-

Medlemskap

Medlemmene har ingen formelle forpliktelser, men det er hyggelig om du deltar i konkurranser, aktiviteter og på møtene. Det er her du lærer.

Velkommen til medlemskap i Lillehammer kameraklubb!

Leslie Begby
leder

 

Medlemskap i Lillehammer Kameraklubb
Fullt navn
Skriv gjerne litt om deg selv og hvorfor du ønsker å bli medlem i Lillehammer kameraklubb